Hirdetés

Dirt 3 Complete Edition - a 2017/02-es GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban az elmúlt évek egyik legjobb versenyjátékának minden extrával feltuningolt változatát zsákolhatjátok meg a GameStar magazin mellé.

Hirdetés

A Colin McRae sorozat után a Dirt vette át a főszerepet a Codemastersnél, a srácok pedig minden alkalommal megpróbáltak új színt vinni a játékmenetbe. A harmadik epizód már valamelyest elszakad a hagyományos ralitól, és egy egészen újszerű játékmóddal dobta fel a szokásos hangulatot.

 A 2011-ben megjelent epizód remek értékeléseket kapott a kritikusoktól, köszönhetően a mutatós grafikának, a fantasztikus hangoknak és a remek játékmenetnek. A már ismert Rally, Rallycross, Trailblazer és Landrush versenyformátumok mellett itt debütált a Ken Block által népszerűvé tett Gymkhana, amelyben épített akadálypályákon kellett minél izgalmasabb trükköket végrehajtani.

A GameStar mellé ráadásul nem az alapjátékot, hanem a minden DLC-vel megpakolt Complete Editiont csomagoltuk, amivel rengeteg extra pálya és autó üti a markotokat. Olyan ikonikus verdákkal is csapathattok, mint a Subaru Impreza WRX STI, a Lancia Stratos, vagy a Colin McRae R4.

Bár a pályák teljesítéséhez bivalyerős gépekre lesz szükség, a játék futtatásához szerencsére egy visszafogottabb vas is elég. Ha van a gépetekben egy Pentium D 2,8GHz vagy Athlon 64 X2 2,8GHz processzor, 2GB RAM, valamint egy 256MB-os videokártya, akkor biztosan elindul majd a játék.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2017/02-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)