Hirdetés

DIRT 3: délutáni darabokra döngölés

|

Egy kis karambol csemege a játékból. Remek, remek!

Hirdetés

Egy kis kedvcsináló (ha valakinek még nem lenne meg) a DIRT 3-hoz, melyben szépen látszik, hogy mire számíthatunk pittyputty téren. Bár szerintem még a jelenetek 80 százalékában szereplő Peugeot 207 sem érdemli meg, hogy ennyire meggyötörjék. Még úgy sem, hogy élénken él bennem annak emléke, amikor a 47. sz. főútra nagy ívben balra felhajtva egy ilyen (mármint utcai 207, nem rali, hehe) autóban hirtelen megállt alattam a technika és addig nem is tudtam újra életre kelteni a motort, míg állóra nem fékeztem a járművet. Bibliai élmény volt vészvillogóval állni a belső sávban, miközben százzal süvítettek el mellettem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)