Hirdetés

DiRT 3 - Első fejlesztői napló

|

Gőzerővel dolgozik a DiRT harmadik részén a Codemasters

Hirdetés

Ha jó autós játék kell, akkor a Codemasters-re számítani lehet. Alig, hogy sok-sok év után egy új hivatalos F1-es játékot köszönhettünk nekik, a DiRT 3 gépszörnyei már dagasztják a sarat.

Megérkezett a DiRT 3 várva-várt első nagyobb ingame anyaga, a sort nyitó első fejlesztői napló. Persze nem csak játékmenet részleteket mutatnak nekünk a Codemasters srácai, hanem kellő mennyiségben találkozhatunk valódi versenyautókkal valódi pályákon annak reményében, hogy ezáltal a fejlesztők még hitelesebben tudják visszaadni az úttalan vezetés élményét. Külön dicséret illeti őket amiatt, hogy a rajongók által a Facebook oldalon feltett kérdések megválaszolására is külön helyet szenteltek a naplóban. Fogyasszuk felelősséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)