Hirdetés

DiRT 3 - F1-es motor hajtja

|

Az F1 2010 grafikus megoldásait is használja majd a DiRT 3

Hirdetés

Az EGO Engine képében egy igazi kincs van a Codemasters birtokában. A multifunkciós grafikus motor a sok autóverseny mellett jó választásnak bizonyult az FPS Operation Flashpoint: Dragon Risingnál is.

Edward Newby-Robson márkamenedzser egy nemrég adott interjújában jelezte, hogy a DiRT 3, a közös grafikus motornak köszönhetően várhatóan átvesz majd fícsöröket és technológiai megoldásokat a korábban megjelenő szimulátorból, az F1 2010-ből. A DiRT 2-ből megjelenése óta 1,7 millió példány kelt el, és Edward Newby-Robson szerint a Dirt.net statisztikáiból tisztán kivehető, hogy a játékosok között minden eddiginél nagyobb arányban szerepelnek a casual örömökért rajongók. Ezt figyelembe véve a DiRT 3-ban várhatóan még nagyobb hangsúlyt fektetnek az alkalmi játékosok igényeinek kielégítésére. Konkrétumok persze nem hangzottak el, csupán annyit tudtunk meg, hogy néhány korábbi klasszikus játékelem is visszatér majd, ahogy nem maradhatnak el az új fícsörök sem. Megjelenési dátummal továbbra sem szolgálhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)