Hirdetés

Dirt 4 - a Codemasters már a bejelentéssel kecsegtet

|

Tudjátok miből van mostanában kevés? Versenyjátékból. Ó, várj...

Hirdetés

Mostanában annyi versenyjáték érkezik, hogy ha valakinek nem ez az egyetlen fajta játék, amivel játszik, akkor még követni is nehéz. Az új IP-k és különböző autós MMO-k mellett persze ott vannak a legnagyobb franchise-ok folytatásai is.

Most a Codemasters is újra beszáll a háborúba, mert a cég a Dirt sorozat hivatalos Twitterén a Dirt 4 bejelentésével kecsegteti a játékosokat. Tegnap kitettek egy üzenetet, amiben csak egy szám volt. A négyes. 

Majd pár perccel később azért odaírták, hogy "csak egy elütésről" van szó. Nyilván...

A Dirt sorozat utoljára a harmadik résszel jelentkezett még 2011-ben, majd egy évvel később kiadták a Complete Editiont 2012-ben. Azóta nagy a csend, de most talán a Codemasters készen áll, hogy végre bejelentse a Dirt 4-et. Ti örülnétek neki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)