Hirdetés

DiRT 4 - ha az igazi pilóták nem félnek, te miért tennéd?

|

Új fejlesztői naplóval jelentkeztek a DiRT 4 készítői, amiben a valódi versenypályákon száguldozó pilóták mesélnek élményeikről.

Hirdetés

A DiRT 4-en dolgozó Codemasters már a legutóbbi trailer címében is arra biztatott, hogy vezessünk majd félelem nélkül a ralis széria legújabb részében. A nemrég kiadott fejlesztői naplóban pedig példát is mutatnak nekünk erre a rali és a ralikrossz híres pilótái segítségével.

Hirdetés

A készülő játékból származó klipek között arról mesélnek, hogy ha igazán gyorsak akarunk lenni, nem szabad félelemmel vezetnünk és egy esetleges bukásra gondolnunk. A legjobb példa erre talán Petter Solberg, aki miután totálkárosra törte Subaruját 2004-ben, az elkövetkezendő hetekben három világbajnoki futamot is nyert. Ez a videó is érdekes volt, de DiRT 4 megjelenéséig hátra lévő nagyjából egy hónapban azért remélhetőleg a játékmenetről többet eláruló kedvcsináló is érkezik.

Ti várjátok már az új ralis játék megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)