Hirdetés

Dirt 4 - új trailer jött, ezekre a zenékre száguldozhatunk

|

Néhány új képsort láthatunk a készülő Dirt 4-ből, illetve azt is elárulták a készítők, milyen előadók számai közül válogattak a játék zenei aláfestéséhez.

Hirdetés

A DiRT 4 bejelentése óta ugyan kaptunk néhány izgalmas videót a Codemasterstől, de a játékkal kapcsolatban nem sok új infót osztottak meg. Ez nem is most fog megváltozni, hiszen a legújabb trailerrel együtt sem tettek hatalmas bejelentéseket.

A kifejezetten látványos játékbeli jelenetek mellé viszont választottak néhány ütős dallamot, egész pontosan Grace Potter "Instigators" című számát, ami a több mint negyven, a DiRT 4 dallamai között megtalálható muzsika egyike. Mellette még hallhatjuk majd a Queens of the Stone Age-et, a Sigmát, a The Amazonst, a The Chemical Brotherst és a Disclosure-t is. Megtudtuk továbbá, hogy DiRT Academy néven egy új oktatómód is érkezik, és némileg a saját ízlésünkhöz is szabhatjuk majd a DiRT 4 nehézségét, ugyanis választhatunk egy "Gamer" és egy "Simulation" vezetési modell között.

Nektek hogy tetszik az új rész? Beneveztek rá, vagy egyelőre maradtok a DiRT Rallynál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)