Hirdetés

DiRT 4 tesztek - rali mindenkinek

|

A DiRT Rally főleg a hardcore játékosoknak szólt, az új résszel viszont a sorozat az alkalmi gamereknek is elhozza az élményt.

Hirdetés

Sokfelé nevezik a DiRT Rally-t az autós játékok Dark Soulsának. Ezt a címet azzal érdemelte ki, hogy ha csak egy pillanatra is elveszítjük a fókuszt, egy fél másodperccel később fékezünk vagy az optimálisnál 5 km/h-val gyorsabban megyünk, bukás lesz a vége. Nem volt még játék, aminél annyira óvatosan fogtam a kontrollert, mint ez.

A DiRT 4 egy kicsit kegyesebb. Két irányítási módot kínál, egyet az alkalmi játékosoknak, egyet a szimulátorélményre vágyóknak, de az első esetében sem fogja végig a kezünket, ott is szépet lehet bukni. Tudom, a tegnapi napom jelentős részét lefoglalta, és már a teszt is félig kész. Amíg a végítélet meg nem születik, nézzük a külföldi kollégák pontszámait.

GameSpot - 9/10
GamesRadar - 3,5/5
God is a Geek - 9
IGN US - 9.2/10
PlayStation Lifestyle - 8.5/10
PlayStation Universe - 9.0/10
Push Square - 8/10
The Sixth Axis - 8/10

A PS4-es verzió 14 értékelés után 83 ponton áll a Metacritic-en, én pedig egyelőre annyit mondok, hogy nagyon szeretnék visszamenni játszani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)