Hirdetés

Hivatalos: jön a DiRT 4!

|

Újabb számozott résszel bővül a DiRT sorozat, mely átvesz néhány elemet a DiRT Rallyból, de sok újdonságot is hoz.

Hirdetés

A DiRT Showdown megjelenésével megborult a számozás, a DiRT 4 valójában a sorozat hatodik része lesz. Ez ne zavarjon meg senkit, tekintsünk a Showdownra és a Rallyra mellékágakként, és örüljünk, hogy visszatérhetünk a fő szálhoz.

Persze a DiRT 4-ben is ralizni fogunk. A Codemasters megszerezte a hivatalos FIA World Rallycross Championship licencet, így egyebek mellett egy Ford Fiesta R5, egy Mitsubishi Lancer Evolution VI, egy Subaru WRX STI NR4 és egy Audi Sport Quattro S1 E2 volánja mögött is szánthatunk olyan tájakon, mint Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes és a Lydden Hill. Az egyik újdonság a Your Stage mód, amivel saját pályákat készíthetünk, és megosztatjuk azokat másokkal, a másik pedig a Land Rush, melyben buggykat és kamionokat vezethetünk Kalifornia, Nevada és Mexikó területén. 

A DiRT 4 megjelenés június 9-ére várható, ezen a napon jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)