Hirdetés

DiRT 4 - megjött az új trailer, ezt tudja a különleges kiadás

|

A DiRT 4 több kiadásban is elérhető lesz. Ezek tartalma az új trailerrel együtt futott be.

Hirdetés

A Codemasters most egy picit a versenyjátékok szerelmeseinek szíve csücske lett. Érkezik a DiRT 4, és akár fémdobozos verzióban is a polcodra rakhatod majd.

Első körben nézzük és ámuljunk az új traileren, amiben a fejlesztők mesélnek a játékról. Menet közben láthatjuk száguldani a legfrissebb gépszörnyeket, az új, meglehetősen komoly kihívást jelentő terepeken.

Akinek ez felkeltette az érdeklődését az már kezdheti is megtölteni a malacperselyt, hogy felgyűljön az első napos kiadásra. A Day One verzióban lesz egy Founder ikon, egy Hyundai R5, és egy Hyundaihoz kapcsolódó különleges event.

A játék Special Edition verziójából kétfajta is lesz. Az egyik fémdobozban érkezik, és csak néhány kiválasztott üzletben lesz elérhető, a másik pedig sima műanyag csomagolást kap. A Special Edition tartalmazza majd az összes Day One extrát, plusz booster csomagot, különleges bónuszokkal.

A DiRT 4 megjelenés június 9-ére várható, ezen a napon jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)