Hirdetés

DIRT: Origin of the Species BOSSzik

|

A DIRT: Origin of the Species egy külső nézetű akciódús kalandjáték, melyben keveredve találjuk meg a telekinézis képességét és a különböző fegyverek armadáját, amikkel különböző mutánsok ellen kell küzdenünk. A játékos Dirt bőrébe bújhat, aki egy tizenéves leányzó, különös képességeire lesz figyelmes, melyek segítségére lesznek, hogy megmentse az emberiséget, az ártatlanokat, mielőtt a kormány és a mindenféle titkos ügynökök elhallgattatnák a világot. Na már most ennek a játéknak ismertették, hogy mégis milyen főszörnyekre kell számítanunk, és a képeket elnézve nem kis mezei zombikról van szó: Arklight: Valaha katona volt, ám egy a Közép-Keleten fellángolt tűzharcban meghalt. Testét újraalkották, így most már sokkal inkább gép, mint ember és a józan eszét egyre inkább elvakítja a halála okozta fájdalom és szenvedés. Joshua: Egy holografikus lény, mely az 51-es körzet operációs magját védi. "Személyében" egy zavarodott, ám brilliáns programozó elméje mutatkozik meg. Ez a lény minden ellenfelét levadássza elektrosztatikus támadásaival. Az egyetlen esély a megsemmisítésére, ha elpusztátják az áramforrásokat. Stinger: A Stinger egy kereső és megsemmisítő jármű, mely különleges stabilizátorainak köszönhetően a leglehetetlenebb helyzetekben is órisái sebességekre képes, valami a földönkívüli technikával felvértezve, vízhűtéses gépfegyverevével és nano-replikáló rakétáival igazi halálos ellenfél. Z208: Az 51-es körzet első teljesen önálló gépezete, melyet mozgóegységnek terveztek, hogy bármilyen harci szituációban megállja a helyét. Különböző rakétáinak köszönhetően mindenféle ellenséges célpontot képes megsemmisíteni, valamint különleges pajzsának köszönhetően az általános fegyverek teljesen használhatatlanok ellene.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)