Hirdetés

Ha siettek, még ingyen ralizhattok egy kicsit Xbox One-on

|

Ha rendelkeztek a szükséges előfizetések közül valamelyikkel, akkor most díjmentesen kipróbálhatjátok a DiRT Rally 2.0-t.

Hirdetés

Számos olyan ingyenes időszakot tartott a Microsoft már, amely során szabadon kipróbálhattunk bizonyos játékokat Xbox One-on, és aztán még kedvezményesen is megvásárolhattuk azokat, ha akartuk. Ráadásul úgy tűnik, idén sem maradunk Free Play Days nélkül, mivel már meg is érkezett az első ilyen promóció.

Hirdetés

Január 2-ától kezdve egészen 5-éig ingyenesen játszható Xbox One-on a DiRT Rally 2.0 mindazok számára, akik rendelkeznek Xbox Live Gold (vagy Xbox Game Pass Ultimate, de abban eleve benne is van most) előfizetéssel. A rendelkezésre álló néhány nap alatt ki kellene derülnie, hogy tetszik-e a játék vagy sem, és ha a vásárlás mellett döntünk, akkor nyomott áron zsákolhatjuk be a Codemasters ralis alkotásának egyes változatait. A játék ráadásul nem is lett rossz, úgyhogy tényleg megérhet egy próbát, ha érdeklődtök a téma iránt.

Ti kipróbáltátok már a DiRT Rally 2.0-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)