Hirdetés

Készüljetek, holnap bejelenthetik a Dirt Rally 2-t!

|

A Codemasters különböző rejtélyes üzenetekkel kezdte el húzni a rajongók agyát, de a nyomok ugyanabba az irányba mutatnak.

Hirdetés

Három éve is van már annak, hogy megjelent a Dirt Rally, és bár a Dirt 4-gyel is jól szórakoztunk, a murvás utak szerelmeseit egy folytatással lehetne a leginkább lenyűgözni.

Hirdetés

Erre a folytatásra pedig lehet, hogy már nem is kell olyan sokat várni, a Codemasters ugyanis ismét aktív lett Twitteren. Először csak annyit írtak ki: "2.0", és mivel az előző egy számozott rész volt, aligha a Dirt 4 2.0 vonalon indulnak majd el.

A második üzenetben a holnapi dátum, és egy autó reflektorai szerepeltek, és mivel ez minden kétséget kizáróan a legendás Audi Quattro S1, sok pénzben mernénk fogadni, hogy rally-ra megyünk.

Holnap minden kiderül, mi pedig természetesen azonnal be is számolunk majd a fejleményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)