Hirdetés

Ha sietsz, még ingyen a tiéd lehet a DiRT Rally

|

Aki a múltkor nem szerezte be a Humble Bundle oldaláról, most közvetlenül a Steamen is hozzáadhatja könyvtárához a Codemasters játékát.

Hirdetés

Rejtély, miért osztogatja ilyen lelkesen a Codemasters az első DiRT Rally játékot, de nem kizárt, hogy így akarják a folytatás eladásait feljebb tornázni. A DiRT Rally 2.0 februárban jelent meg, fantasztikus lett, érdemes arra is ránéznetek, ha nem kaptok agyérgörcsöt a 12 perces versenyektől és az utolsó kanyarban történő végzetes kicsúszásoktól.

Hirdetés

Szeptember 16. 19:00-ig elegendő megnyitni a Steamet, kikeresni a játékot (vagy rákattintani erre a linkre), majd rányomni a zöld Fiókhoz Adás gombra. A játék örökre megmarad, vagy legalább addig, amíg a Steam létezik.

Nektek hogy tetszik? Az autó úton tartása megy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)