Hirdetés

Ingyen beszerezhető a DiRT Rally

|

A Humble Bundle ismét egy ingyenes játékkal nyitja legújabb leárazását.

Hirdetés

Mióta az Epic mindent is osztogat, szinte megfeledkeztünk arról, hogy mások is szoktak bőkezűek lenni. A Humble Bundle minden leárazás alkalmával ad ezt-azt ingyen, ezúttal az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátékát szerezheti meg minden PC-s játékos.

Hirdetés

Mától a készlet erejéig, de legkésőbb vasárnap este 7-ig egy hírlevélfeliratkozásért cserébe juthatunk hozzá a DiRT Rally Steam kódjához. Csak el kell látogatni erre az oldalra, rányomni a Get the Game, majd a Get it Now gombra, bejelentkezni vagy regisztrálni (ez ingyenes és gyors), majd pár kattintást és egy kódaktiválást követően már el is indíthatjuk a letöltést. Siessetek, ne maradjatok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)