Hirdetés

DiRT Rally - ingyenes frissítésben jönnek PC-re a konzolos bónusztartalmak (videó)

|

Több új autó mellett egy klasszikus pálya és néhány új bajnokság is bekerül a DiRT Rally kínálatába, amikor végre konzolokon is elrajtol a játék.

Hirdetés

A DiRT Rally PC-re már visszahozta az igaz raliélményt, de április 5-én végre a konzolos játékosok is csatlakozhatnak a csúszkáláshoz. Amint azt a Codemasters elárulta, ebben a változatba némi új tartalom is belefért, amit ingyenes frissítésként megkapunk PC-re is.

Érkezik például két új bajnokság, a Classic Mini és a Super 1600, amiknek köszönhetően már a játék első néhány órájában belekóstolhatunk a rallycross izgalmaiba és a lökdösődésbe, amivel ez a műfaj jár. Bekerül 21 oktatóvideó is, amikkel tökéletesíthetjük a ralivezetői tudásunkat, ahogy a legendás Pikes Peak-en is végigszáguldhatunk egy klasszikus murvás felszínen. A Ford Focus festés mellé bekerülnek a sorozat korai részeinek névadója, Colin McRae klasszikus autói a DiRT Rallyba, köztük az ikonikus Subaru Impreza is.

Akik konzolra előrendelik a játékot, kapnak egy minden tuningalkatrésszel felszerelt Mini Cooper S-t és feloldják nekik a Mini Classic Rallycross változatát is, a frissen bekerülő autók teljes listája pedig így néz ki, :

- Peugeot 208 T16 Pikes Peak
- Renault 5 Turbo
- Renault Alpine A110
- Opel Corsa Super 1600
- Peugeot 207 S1600
- Renault Clio S1600
- Mini Classic Rallycross

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)