Hirdetés

Kikerül a fizetős valuta a Dirty Bombból, nem lesz több új tartalom

|

Egyszerre jó és rossz hír az, hogy a lövölde hamarosan a szó minden értelmében ingyenes lesz.

Hirdetés

A Splash Damage egy ideje már ígérgeti, hogy befejezi a Dirty Bomb bővítését. A jövő héten érkező frissítéssel minden fejlesztés leáll, cserébe viszont minden eddig bekerült tartalom ingyenessé válik.

Hirdetés

A valódi pénzért vásárolható valuta ki fog kerülni a játékból, és minden tárgy, amit azzal lehetett kiváltani, normál kreditbe fog kerülni. A kredit jutalom megháromszorozódik, illetve a megmaradt prémium pénz darabonként 20 kreditté alakul át. Ezzel együtt a legtöbb korábbi limitált cucc is visszakerül a boltba, bár nem minden. A fejlesztők sajnálattal közölték, hogy vannak tartalmak, melyeket technikai limitációk miatt már nem tudnak visszahozni.

A Dirty Bomb egyébként nem áll le. A Splash Damage nyilatkozata szerint a szerverek addig fognak élni, amíg az aktív játékosszám indokolttá teszi, viszont új karakterekre már ne számítsunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)