Hirdetés

Disc Jam - hamarosan együtt játszhatnak a PC-s és PS4-es játékosok

|

A fejlesztők ígérete szerint nagyjából egy héten belül megérkezik a cross-play lehetőség.

Hirdetés

A High Horse Entertainment Disc Jam című játéka meglehetősen nagy siker aratott PlayStation 4-en és a PC-s tábor is szépen növekszik. A fejlesztők a bevételekből nem (csak) limuzinokat vettek, hanem fejlesztették a szervereket is.

A közelmúltban történt munkának hála hamarosan egy nagyon fontos frissítés érkezhet meg a játékhoz:

"Köszönhetően az infrastrukturális fejlesztéseknek, végre elhozhatunk egy nagyon fontos lehetőséget: cross-play a PC és PS4 verziók között. Ez azt jelenti, hogy hamarosan mindkét platform játékosai összecsaphatnak majd egymással."

Májusban a csapat bejelentette, hogy dedikált szervereket adnak a játékhoz, ami segíteni fog egyebek mellett a meccskereső problémáin, és a cross-play lehetőségét is megteremti.

A High Horse úgy tervezi, hogy ez a frissítés már a jövő héten élesedik majd, de lehet hogy picit több időbe fog kerülni attól függően, hogy milyen gyorsan megy át a rendszer a minőségbiztosítási teszten.

Ennek a hírnek csak örülni tudunk, már csak azért is, mert a GameStar szerkesztőség eléggé rácuppant a Disc Jamre, még házi bajnokságot is tartottunk, nézzétek meg:

Ti örültök a cross-play lehetőségnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)