Hirdetés

Disciples III - Hat perc fantázia

|

A Heroes of Might & Magic és az Age of Wonders sorozatok pihentetése mellett kevés ellenfél maradt a Disciples számára.

Hirdetés

Egy azért van persze, mégpedig a műfajt meghatározó King's Bounty remekül sikerült remake-je, ami nemsokára kiegészítőt is kap maga mellé.
Ennek tükrében még inkább ajánlott, hogy összekapják magukat az Akella srácai, s felülmúlják a Disciples II-t minden tekintetben. A darkos dizájn, a szemkápráztató grafika, s a fülbemászó dallamok az eddig kiadott képek és videók alapján jelesre vizsgáztak, s kiválóan adják vissza az előző részek komor hangulatát. Ugyanakkor elszomorító a tény, hogy a kiegészítőkre tartalékolják a törpéket és az élőholtakat is, hiszen az alapjátékban csak a Birodalom gyarló embereivel, a fennhéjázó tündenéppel vagy a kárhozottak seregeivel vívhatjuk ki a tartós világbékét.



A harcrendszer viszont jelentősen megváltozott. A korábbi "fixen állunk a sakktáblán és azt ütjük, akit érünk" redszert felváltotta egy hexatáblás szisztéma, ahol szabadon mozoghatunk, és különféle bónuszokat nyújtó pontokat foglalhatunk el. Szintén bonyolítja a helyzetet, hogy a varázslatok egy részét csata közben is elsüthetjük, nem korlátozódik a mágia csak és kizárólag a térképre.
Végezetül pedig a hivatalos rendszerkövetelmény minimumát tanulmányozhatjátok át, ami a játék oldaláról származik, így ha netán kamu is lenne, akkor is hivatalos. Értitek, ugye?

Operating System:
Windows XP / Vista.
Disc Drive: DVD compatible.

Processor: AMD 3000+ or Intel Pentium 2 Ghz.

RAM: 512 megabytes.

Video: ATI Radeon 9600 or NVidia (DirectX compatible), 128 megabytes.

Amount of freespace: 4 gigabytes.

Sound card: Windows compatible.

Controller: mouse Windows compatible.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)