Hirdetés

Disco Elysium - készülnek a konzolos portok is

|

A fejlesztők nem dőltek hátra a sikerek láttán, inkább egyből elkezdtek dolgozni, hogy minél több emberhez juttathassák el a játékukat.

Hirdetés

A ZA/UM csapatának elképesztően egyedi hangulatú izometrikus szerepjátéka a kritikusokat és a játékosokat is levette a lábáról, ami nem is csoda, hiszen remek hangulattal és egyedi mechanikákkal mesél el egy emberi történetet. Ezt az élményt eddig csak a PC-s játékosok tapasztalhatták meg, azonban jövőre valószínűleg konzolokon is elmerülhetünk benne.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat vezetője, Robert Kruvitz elmondta, hogy nagyon örülnek a játék sikerének, de a munkálatoknak még koránt sincs vége, mivel szeretnék a lehető legtöbb játékoshoz eljuttatni az alkotásukat, ennek következő lépcsőfoka pedig a konzolos portok elkészítése.

Már nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy jövő évre PlayStation és Xbox platformokon is megjelentethessék a Disco Elysiumot; azt még nem tudjuk, hogy ezt a jelenlegi vagy a következő generációra tervezik-e.

A PC-s játékosok is számíthatnak frissítésekre, jelenleg éppen a játék lokalizációin folynak a munkálatok, hogy minél több ember élvezhesse anyanyelvén a történet sodrását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)