Hirdetés

Disco Elysium - dátumot kapott az egyedi izometrikus RPG

|

Kevés játéknak van menőbb neve a Disco Elysiumnál, de ez a projekt nem csak emiatt különleges. A dátumot is beharangozó trailerből kiderül, hogy még miért.

Hirdetés

A Disco Elysium nem akármilyen felütéssel indít: egy szebb napokat is látott detektívet irányítunk, aki Revachol városában nyomoz bűnügyekben és hallgat ki embereket, az pedig csak rajtunk múlik, hogy milyen személyiséget faragunk belőle, milyen képességekkel vértezzük fel. Hőssé is tehetjük, de akár a környék rémálmává is varázsolhatjuk, reménytelenül szerelmessé válhat, vagy kijátszhatjuk egymás ellen az NPC-ket. 

Hirdetés

A Disco Elysium olyan szabadságot ígér, amilyet még kevés szerepjáték adott meg korábban a játékosoknak, amit alapvetően kétkedéssel fogadnánk, azonban az alábbi trailer közel két és fél percen keresztül mesél róla, hogy mi mindent tehetünk majd meg a játékmenet során és mennyit számítanak a döntéseink - a legapróbbak is. Pluszpont, amiért a játék a British Sea Power zenéjével érkezik. 

A Disco Elysium megjelenése október 15-én várható PC-re (Steamen és GOG-on egyaránt). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)