Hirdetés

Battle.net - hamarosan elrejthetjük magunkat, és csoportokat is létrehozhatunk

|

Az adatbányászok beletúrtak a Battle.net kliens kódjába, és találtak néhány sornyi nagyon érdekes kódot, valamint pár ikont, melyek új funkciókról árulkodnak.

Hirdetés

A Battle.net a Blizzard keretrendszere, ami a World of Warcraft, Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm, StarCraft II és StarCraft Remastered mellett hamarosan egy új címet is magába foglal majd. A Destiny 2 megjelenése lehet, hogy a Battle.net kliensre is komoly hatással lesz, mert néhány újításnak már most van nyoma a programban.

Hirdetés

Az első és talán legfontosabb, hogy több év ígérgetés után (nem túlzok, legkorábban 2012-ben ígérte ezt a lehetőséget a nagy B) végre ténylegesen felbukkantak az Appear Offline funkcióra utaló kódsorok. Úgy néz ki, hogy hamarosan tényleg úgy tehetünk, mint akik nem is WoW raidelnek munkaidő alatt (én sosem tennék ilyet).

A másik érdekesség, hogy felbukkantak csoport ikonok és egyéni avatárok is a kliens adataiban egy olyan szöveggel, hogy "alapítsatok csoportokat, ahol együtt lóghattok és játszhattok Blizzard játékokon keresztül". Ez erősen a Discord csoportos funkciójához hasonlít.

Egyelőre nem biztos, hogy a fenti lehetőségek ténylegesen be is kerülnek majd, de mindenesetre furcsa, hogy pont a mobilos Battle.net kliens felbukkanása utáni néhány napban tűntek fel. Plusz nagyon szeretnénk, ha tényleg befutnának ezek a funkciók, mert már csak pár hét van a Destiny 2 PC-s megjelenéséig, és valahogy el kell rejtőznünk a főnök elől hétköznap. Vagyis nem nekünk. De valakinek biztosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)