Hirdetés

Eltűnnek az ingyenes játékok a Discord előfizetéses szolgáltatásából

|

A felhasználók nem igazán foglalkoztak velük, ezért a következő hónapban törlésre kerül a gyűjtemény.

Hirdetés

Tavaly a Discord is elindította saját előfizetéses szolgáltatását, aminek hála a játékosok alaposan felturbózhatják a platform által nyújtott élményt, sőt még egy csomó játék is elérhetővé válik számukra. Azonban ez utóbbi lehetőséggel elég kevesen éltek, szóval most némi változásra van szükség.

Hirdetés

A Discord Nitro Games katalógusban jelenleg főként indie játékok érhetőek el, de azért akad jó néhány nagyobb költségvetésű kaland is, mint például a BioShock Remastered vagy például a Metro Last Light Redux. Illetve olyan klasszikusokat is játszhatnak az előfizetők, mint a Mafia vagy a Star Wars: Knights of the Old Republic. Ennek azonban hamarosan vége szakad, ugyanis a Discord úgy döntött, hogy október 15-én kiveszi a játékgyűjteményt a szolgáltatásból.

A srácok azzal indokolták a döntést, hogy az előfizetők túlnyomó többsége egész egyszerűen nem használta ki ezt a lehetőséget, így feleslegessé vált tovább üzemeltetni a dolgot. Viszont megértik, ha emiatt valaki vissza szeretné kérni a pénzét, így természetesen erre is biztosítanak lehetőséget.

Ti elő vagytok fizetve a Nitróra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)