Hirdetés

Discord - közösen lehet zenét hallgatni

|

Szövetségre lépett a Discord és a Spotify, minek eredményeképp a kommunikációs szoftver még inkább olyan lesz, mint az MSN Messenger.

Hirdetés

Emlékszem, mennyi vírusgyanús hulladékot raktam fel az MSN Messenger mellé, hogy tök hasztalan funkciókkal bővítsem ki. Örülök, hogy a Discordhoz már nem kell kiegészítő. 

Hirdetés

Persze a Spotify-intergráció tényleg egy jó dolog. Egyrészt amikor zenét hallgatunk, a többiek láthatják, mi szól épp, hol tartunk benne, sőt, ők maguk is elindíthatják a zenét közvetlenül a Discord alkalmazásból. Akinek van Premium előfizetése, az más Premium előfizetőkkel együtt hallgathatja ugyanazt a zenét, ha azonos chatszobában vannak.

Egy csodálatos videó mesél az újdonságokról, amiket már magatok is kipróbálhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)