Hirdetés

Mostantól mindenki számára elérhető a Discord saját digitális áruháza

|

Eddig csak a felhasználók egy része tesztelhette a dolgot, azonban végre már mindenki szabadon böngészheti a Discord Store-t.

Hirdetés

Nemrég a Discord is úgy döntött, létrehoz egy saját digitális boltot, ahol mindenféle játék elérhető a rajongók számára, és már eddig is voltak olyanok, akik próbálgathatták a dolgot. Viszont most már bárki szabadon ellátogathat az oldalra.

Hirdetés

A srácok úgy döntöttek, minden egyes felhasználójuk számára elérhetővé teszik a Discord Store bétáját, így mostantól kezdve semmi akadálya annak, hogy böngésszük a webáruház kínálatát. Ráadásul 9,99 dollárért, azaz közel 2800 forintért elő lehet fizetni a Discord Nitro szolgáltatásra, ami jelenleg több mint 60 játékot tartalmaz, és bizony jó pár érdekes cím van közöttük.

Emellett élesedett az universal library is, amellyel a Discord alkalmazásból indíthatjuk el összes játékunkat, így nem kell a különféle stúdiók saját launchereivel bajlódnunk.

Ha tennétek egy próbát a webáruházzal, akkor látogassatok el ide.

Ti használjátok majd a Discord Store-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)