Hirdetés

A Discordon keresztül akár már streamelhetünk is

|

A funkciónak köszönhetően 10 barátunk nézheti egyszerre, hogy milyen mesterien játszunk.

Hirdetés

Az eredetileg csak csetelésre és dumálásra szolgáló alkalmazás egyre bővíti funkcióinak repertoárját. Egy jó ideje játékokat is elérhetünk a Discordon keresztül, most pedig akár élőben is közvetíthetjük azokat barátainknak, persze csak keretek között.

Hirdetés

Egyelőre csak 10 ember követheti játékunkat az alkalmazáson keresztül, így ha nagy tömegeket akarunk elérni, akkor másik módszerhez kell folyamodnunk, viszont ha csak néhány mozzanatot szeretnénk megmutatni a hozzánk közelállóknak, arra pont alkalmas ez az új funkció. A Discort Nitro szolgáltatásának előfizetői akár 4k felbontásban 60fps-sel is streamelhetnek, az átlag felhasználók azonban kénytelenek beérni rongyos 1080p-vel.

Ti kipróbáljátok a funkciót? Szerintetek van haszna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)