Hirdetés

Már a Discordon is egy fül alatt láthatjuk az összes játékunkat

|

Megint újított a Discord, ezúttal még könnyebben átláthatjuk a saját magunk és az ismerőseink tevékenységét.

Hirdetés

A Discord eddig sem egy átláthatatlan katyvasz alkalmazásként élt tudatunkban, viszont ezúttal a fejlesztők még letisztultabbá és könnyebben szűrhetővé tették az applikáció tartalmait.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a legutóbbi frissítéssel a játékok fül, amelnyek lényege, hogy egy helyre gyűjti az egyes játékokkal kapcsolatos összes vonatkozó információt. Ebbe beletartozik a játékok launchere, a barátok aktivitása, valamint a hírfolyam is.

A rendszer kissé hasonlít a Steam funkcióira, de nyilván nem egy az egyben másolták a Valve felületét. A Discord egy kapcsolódó videót is készített, hogy gyakorlatban is lássuk, hogy működik a dolog:

A frissítést már élesítették, de még folyamatban van az integrálása, így nem biztos, hogy mindenkinél látható már a funkció.

Szerintetek hasznos a Discord újítása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)