Hirdetés

Disgaea 3: Absence of Justice - Európai megjelenés

|

A Square Enix hozza el nekünk Európába a Nippon Ichi Software elborult szerepjátékát.

Hirdetés

Kontinensünkön február huszadikán kerül forgalomba a Nippon Ichi Software fejlesztette PlayStation 3 exkluzív szerepjáték, a Disgaea 3: Absence of Justice. A PAL területekre érkező alkotásban visszatérünk a Nether Institute, Evil Academy szerepcserés világába, ahol minden megszokott dolog éppen az ellenkezője szerint működik. Ennek értelmében a jó diákok kilógnak társaik közül és minden megtesznek tanulmányaik szabotálása érdekében, míg rossz tanulóknak nevezett társaik igazi strébernek számítanak. Az elsőre pillantásra furcsa játékmenettel operáló szerepjáték rendellenes karakterekkel és történettel rendelkezik. A Square Enix forgalmazásában európai területekre pottyant alkotást John Yamamoto (Square Enix elnök) mindenkinek csak ajánlani tudja, mivel bizarr szereplői és addiktív játékvilága igazi unikumnak számít a jelenlegi felhozatalban.

disgea1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)