Hirdetés

Dishonored 2 - a második javítás már sok mindenen segít

|

Megjött a második, beta állapotú patch a Dishonored 2-höz. Míg az 1.1 csak pár problémát javított, az 1.2 sokkal többet.

Hirdetés

Sajnos nem lett nagyon jó a Dishonored 2 PC-s változata, érdemes lehet még várni egy kicsit a vásárlással. Az Arkane a megjelenés után azonnal neki állt kijavítani a felmerült hibákat, és egyelőre teszteli a frissítéseket, mielőtt kiengedné azokat a vadonba.

Az 1.2-es béta patch amellett, hogy javítja a teljesítményt és az optimalizációt, megoldja a felhasználói felület, az irányítóeszközök, az alt-tabozás és a több monitort használók problémáit. Emellett átdolgozták a grafikai beállítások automatikus érzékelését, illetve bekerült egy framerate korlátozó opció, TAA élesség, több lehetőség a V-Synchez, illetve a Triple Buffering. A lista folytatódik, a részleteket megtaláljátok itt.

Aki szeretné kipróbálni a patch-et, az úgy telepítheti, ha Steamen a jobb egérgombbal kattint a játék nevére, majd a Properties/Tulajdonságok menüben kiválasztja a Betas/Béták opciót. Itt a legördülő menüből a BetaPatch-et, és az OK gombra kattintás után a játék elkezd frissíteni. Az Nvidia 375.95-ös driverének frissítése szintén ajánlott, a 375.70 és a 375.86 esetében adódhatnak problémák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)