Hirdetés

Dishonored 2 - legalább kétszer érdemes lesz végigjátszani

|

A Dishonored 2-n is dolgozó Arkane társalapítója szerint akármennyit is kutakodunk, egy végigjátszás alatt csupán töredékét látjuk majd a játékba bekerülő tartalmaknak.

Hirdetés

Már az első Dishonored is egészen máshogy végződött annak függvényében, hogyan teljesítettünk egy-egy küldetést, de a folytatásban még magasabbra teszi a lécet az Arkane csapata. A stúdió egyik alapítója, Harvey Smith szerint ugyan lesznek majd, akik megelégednek egy végigjátszással, de ennél több lesz a Dishonored 2-ben.

Egy végigjátszást például alapjaiban meghatároz majd, hogy a kötelezően Emilyvel végigjátszott bevezető után az ifjú császárnő szerepében folytatjuk a játékot, vagy Corvoként vágunk rendet Karnacában, ami nem egy küldetések között váltogatható állapot. "A másik szereplő nem sétál ott melletted, vagy valami hasonló, hanem őt hátrahagyod. Szóval el kell kötelezned magad valamelyikük mellett" - magyarázta Smith.

"Valószínűleg a 25 százalékát látod, ha egyszer játszod végig. (...) Minden alkalommal, amikor végigjátszod a Dishonored 2-t, más lesz, mert más útvonalakat találsz, más erőket fejleszthetsz, magas vagy alacsony káosz-szintre is rámehetsz, Emily vagy Corvo szerepében. Illetve, amikor a Kívülálló felajánlja a jelét, ezt is elfogadhatod vagy visszautasíthatod. (...) Azt hiszem, a játékosok nem is fogják igazán érteni a Dishonored 2-t, amíg nem játsszák végig kétszer, mert annyi kihallgatható beszélgetés és elolvasható háttérsztori van, amit nem feltétlenül veszel észre, (...) plusz ott az összes képesség, amit nem tudsz megvenni, egy végigjátszás alatt a felükhöz sincs elég rúna" - mesélte az Arkane egyik vezetője.

Bár a rajongóknak eddig sem kellett különösebb biztatás, hogy többször végigvigyék az első részt, a Dishonored 2-ben bőven akadnak majd apró és kifejezetten fontos részletek is, amik miatt érdemes lesz még többször nekiugrani a lopakodós kalandnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)