Hirdetés

Dishonored 2, Doom és Fallout 4 - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Hála nemzeti ünnepünknek, egy nappal többet szánhatunk rekreációra, természetesen azt is játékkal töltjük.

Hirdetés

Mindig öröm, ha több idő jut pihenésre (munkával keverve persze, de ez szakmai ártalom), pláne akkor, ha hirtelen az ölünkbe pottyan egy rakás régi-új játék. Azt legfeljebb csak sejthetjük, hogy mit hoz majd az Xbox és a Bethesda anyavállalatának egymásra találása a későbbiekben, de a felvásárlás korai következményeként máris többet ér a Game Pass előfizetésünk, és kedvünkre csemegézhetünk olyan, jobbára egészen kiváló alkotásokból, amelyek korábban valamilyen okból kimaradtak.

Hirdetés

HP - Ha már megkapta a next-gen frissítést, akkor a The Division 2 DLC érdemli a figyelmet, ami persze pontosan ugyanazt ismétli, amit a brand diktál, de ettől még szórakoztató és kellően magával ragad. A 60fps pedig egészen új szintre emeli ezt az élményt, bár most feltehetően minden PC-s hangosan röhög.

Paca - Főleg pihenés és társasozás lesz, meg talán haladok valamit a GTA IV The Lost and the Damned kiegészítőjével. Kicsit rosszul érzem magam, hogy az újabb játékokhoz nincs kedvem, de most jól esik olyan játékokhoz nyúlni, amikről tudom, mit várhatok tőlük.

Csirke - Szépen haladok a Demon's Soulsban, sorban hullanak a bossok. Most viszont biztosan elcsábulok majd kicsit, hiszen egy halom remek Bethesda-játékkal bővült az Xbox Game Pass, ezekre is csak rá kéne nézni a hétvégén. 

Kivi - Az NBA All-Star napok újból meghozták a kedvem, hogy kicsit többet foglalkozzak az NBA 2K21-gyel. A MyTeam továbbra is rengeteg új tartalommal bővül, köztük a tavaly nagy népszerűségnek örvendett Spotlight Sim kihívásokkal. A hétvégi Limited mód pedig mindig kellemes kikapcsolódás, ahol nem olyanok ellen kell játszani, akik egy rakás pénzt költenek az aktuálisan legjobb játékosok lapjaira.

MattMadzz - Születésnapomra hidegháborút kértem (és kaptam), szóval most azt sem tudom minek álljak neki. Toljam az egyjátékos kampányt? Háborogjak a multin, hogy nem olyan erős, mint a tavalyi? Húzzam be a Warzone-ban járó jutalmakat? Esetleg az Outbreaket kezdjem el nyüstölni? Nem tudom még, egyelőre csak az biztos, hogy számomra a Cold War a hétvége játéka.

Szabi - Félretettem kicsit a kontrollert és billentyűzetet, és inkább kipróbáltam az Apple Arcade-ot, hála az egy hónapos próbaidőszaknak. Sajnos a játékok nagy része meglehetősen középszerű, viszont találtam egy pont nekem való címet, az Outlanderst, amiben egy kis középkori falut kell felépíteni és menedzselni. Amiben ez különbözik például a Banishedtől (amit egyébként szintén imádtam), hogy különböző küldetéseket kapunk, amiket adott idő alatt kell teljesítenünk. Például, hogy építsünk 5 különböző farmot 50 nap alatt, vagy haladja meg a népesség a 120 főt a népesség a 90. napra. Engem mobiljáték ennyire még nem szippantott be; megyek is vissza mert azok a padlizsánágyások nem gondozzák magukat.

Kaci - Szégyenszemre a Dishonored 2-t a mai napig nem játszottam végig, csakúgy, mint a Doom Eternalt, és bár mindkettőt nagyon PC-n akartam tolni, csak konzolon voltak meg, és mivel nem voltam biztos benne, hogy mikor ülök nekik, inkább nem bővítettem velük az egyébként is végtelen backlogomat. De most, hogy bekerültek a Game Pass Ultimate-be, szép lassan elkezdem őket kipörgetni. Bár a Doom kapcsán fel kéne frissíteni az emlékeimet, úgyhogy jó eséllyel első körben a 2016-os reboot lesz terítéken.

Iván - Ezen a forradalmian hosszú hétvégén azért csak letolom most már az Outriders demóját - amúgy meg arra gondoltam, hogy inkább ünnepélyesen leporolom a 7 Csoda: Párbajt és a Patchworkot is, a világ legkirályabb 1v1 társasait.

Chava - Ez egyik napról a másikra Bethesda-klasszikusokkal elárasztott Game Pass juttatta eszembe, hogy van egy félbehagyott (na jó, inkább negyedbe) végigjátszásom a Fallout 4-ben, amelyben a korábbitól eltérő buildet és személyiséget próbálgattam hajdanán. Ennek a folytatásához támadt most kedvem, s bár kizártnak tartom, hogy három nap alatt a végére érjek, miután áthaladok a célvonalon, vetek egy pillantást a DLC-kre is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)