Hirdetés

Dishonored 2 - ismerjük meg jobban Emilyt

|

A Dishonored 2 két választható főhősét eddig általában együtt láttuk, a legújabb trailer viszont egyedül a trónjától megfosztott császárnőre koncentrál és mutatja be közelebbről.

Hirdetés

Bár valószínűleg elég király történet lenne a tizenöt évnyi kiképzés után együtt akciózó Corvo és Emily sztorija is, az Arkane úgy döntött, hogy a Dishonored 2-ben továbbra is egyedül játszunk majd. Így választanunk kell majd a két karakter közül, a legújabb trailerben pedig azt mutatták be, milyen is lesz Karnaca Emily szemein keresztül.

A készítők például kitértek arra is, miben különböznek majd a császárnő képességei Corvo részben már ismert eszköztárától. Legalább ennyire fontos viszont az, milyen interakciókban vész részt Emily a játék világával és a többi karakterrel. A Dishonored 2 fejlesztői ugyanis elárulták, igyekeztek érzékeltetni, hogy egész eddig sok mindenben az udvarban őt körülvevő emberekre támaszkodott, menekülés közben viszont értelemszerűen kénytelen lesz mindent maga elintézni.

Ti melyik főszereplővel ugrotok neki először a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)