Hirdetés

Dishonored 2 - küldetésválasztót és egyedi nehézséget hoz a következő patch

|

Nemsokára megérkezik a Dishonored 2 második nagyobb frissítése, aminek hála még inkább a saját ízlésünknek megfelelően játszhatunk.

Hirdetés

Az Arkane Studios jó néhányszor elmondta még a megjelenés előtt, hogy a Dishonored 2 egyik legjobb tulajdonsága az újrajátszhatósága lesz. Ezért pedig a megjelenés után is tettek már a tavaly decemberben kiadott New Game Plus móddal, hamarosan pedig az akkor leleplezett második frissítés is megjelenik.

Ahogy a Bethesda legújabb blogposztjából kiderült, először PC-re, egy béta állapotú patch-csel jönnek a változások 18-án, majd 23-án véglegesítik őket a készítők, és ekkor már konzolon is kipróbálhatjuk őket. Ez azt jelenti, hogy ekkortól hozhatjuk létre több mint húsz különböző csúszka állítgatásával saját nehézségi fokozatunkat, illetve játszhatjuk végig Dishonored 2 bármelyik tetszőleges küldetését a pályaválasztó opciónak hála. Végül a legnagyobb kihívások kedvelőinek örömére bekerül az Iron Mode is, ami azt jelenti, hogy egyetlen halál is a végigjátszásunk végét jelenti, ráadásul a gyorsmentés és betöltés lehetőségét is elveszi tőlünk a játék.

Ti megpróbálkoztok majd ezzel a rendkívül nehéz végigjátszással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)