Hirdetés

Dishonored 2 - kiszivárgott a játék első órája

|

Valaki a hivatalos megjelenés előtt rátette a kezét a Dishonored 2 egy PS4-es lemezére és rögtön fel is vette első élményeit, a rögzített videókat pedig egyelőre nem tüntette el a kiadó.

Hirdetés

A Bethesda újabban nem ad ki korai példányokat egyik játékából sem, ennek ellenére egy kisebb csatornát üzemeltető YouTuber valahogy mindenkit megelőzve szerzett egy PS4-es kiadást. Így már most megnézhetjük a játék első nagyjából egyórás részét.

Természetesen a spoilerekkel ezúttal is vigyázni kell, ugyanis a játék bevezetője, amiket leaponan videóin is láthatunk, értelemszerűen bővelkedik a fontos történeti elemekben. Ha viszont nem bánjátok, hogy ezeket nem első kézből élitek át, nyugodtan kattintsatok az alábbi videókra, amikben az első két küldetést követhetitek végig Emily szemszögéből. Szerencsére sokat már nem kell várnunk a pénteki megjelenésig, így már csak néhány napot kell kibírnia annak, aki teljesen tudatlanul szeretne nekikezdeni a Dishonored 2-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)