Hirdetés

Dishonored 2 gépigény - ez bizony nem fut el egy gőzgépen

|

Bearanyozódott Dishonored 2, valamint a minimum és ajánlott gépigényélre is fény derült. A jelek szerint combos masinára lesz szükség.

Hirdetés

Aranylemezre került a játék, így Bethesda sem húzta tovább a dolgot, és végre megvillantották a Dishonored 2 ajánlott, illetve minimum követelményeit is. 

A készítők azt is elárulták, hogy a lemezes verzió is a Steamről fogja letölteni a fájlok egy részét, ami nem is csoda, tekintve, hogy egészen pontosan 60 GB-on terpeszkedik majd a játék. 

Dishonored 2 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64bit)
Processzor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 vagy jobb
Videokártya: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB vagy jobb
Memória: 8 GB RAM;
HDD: 60 GB 

Dishonored 2 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 (64bit)
Processzor: Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 vagy jobb
Videokártya: NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB vagy jobb
Memória: 16 GB RAM
HDD: 60 GB

A gépigényeken kívül ebből a bejegyzésből az is kiderül, egészen pontosan milyen beállításokkal babrálhatnak majd a PC-s játékosok. 

Nálatok futni fog majd zökkenőmentesen a Dishonored 2? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)