Hirdetés

Dishonored 2 - megérkezett a New Game Plus, jövőre más opciók is jönnek

|

Ha szeretnénk, másodszorra is nekikezdhetünk a Dishonored 2 sztorijának, az új frissítéssel megérkezett New Game Plus mód pedig egészen új eszközöket is a kezünkbe ad.

Hirdetés

Mindhárom platformon érkezett egy méretes frissítés a Dishonored 2-höz, ami ugyan tartalmazza különböző általános és PC-s javítások tömkelegét is, de nem feltétlenül ez a legizgalmasabb eleme. Befutott ugyanis a beígért New Game Plus mód, amivel egészen új játékelemek kerülnek a kezünkbe.

Ugyanis az új módban akár kombinálhatjuk is Emily és Corvo különböző képességeit, amiket ráadásul kiegészíthetünk az előző végigjátszásunk alatt összegyűjtött rúnák és Bone Charm Traitek bónuszaival. Úgyhogy lehetőségekben biztosan nem lesz hiány a második Dishonored 2 végigjátszásunkban. Az Arkane viszont készül mással is, ahogy korábban meglebegtették, érkezik például egy új funkció, amit különböző összetevők állítgatásával saját nehézségi fokozatok összeállítására használhatunk majd. Illetve akár az egyes küldetéseket is végigjátszhatjuk a Mission Select feature-nek hála, az ezeket tartalmazó második frissítés viszont csak januárban várható.

Ti milyen képesség-kombinációkat próbáltok majd ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)