Hirdetés

Dishonored 2 - Emilyvel egész más lesz a játék

|

Az Arkane elmondta, hogy ugyan Corvót régi ismerősként üdvözöljük majd, de a Emilyvel egész más lesz majd a játékélmény.

Hirdetés

A Dishonored 2 bejelentés ugyan véletlenül kiszivárgott, de ettől függetlenül is nagyot ütött az E3 2015-ön bemutatott trailer.

Azt már tudjuk, hogy a Dishonored 2-ben két karaktert is irányíthatunk majd, de az Arkane Studios azt is elmondta, hogy jól gondoljuk meg, hogy Corvót vagy Emilyt választjuk majd, mert nem tudunk majd a játékmenet során ide-oda ugrálni.

A legújabb interjúból pedig az is kiderült, hogy míg Corvo nagyon ismerős tulajdonságokkal és speciális képességekkel érkezik a Dishonored 2-be, addig Emily egy egészen másfajta karakter lesz. "Ha Emilyvel játszol, minden új lesz - saját erői vannak, külön kivégzés-animációi, szóval egészen más lesz [mint Corvo]" - nyilatkozta a Dishonored 2 egyik kreatív rendezője, Harvey Smith.

A videóban bemutatott teleportáló képességet, a Far Reach-t hozta fel példának, amit, ha a játék során fejlesztünk, még Emily mozgáskultúrája is megváltozik. Bárhogy is lesz, arra már most nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ez a srác mit tud majd kihozni a játékból.

A Dishonored 2 megjelenés 2016 tavaszán várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek melyik karakter tetszik jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)