Hirdetés

Dishonored 2 - így fog kinézni Karnaca városa (videó)

|

A Bethesda közzétett egy újabb videót a jelenleg is javában készülő Dishonored 2-ről. Az anyag megpróbál spoiler mentes lenni, de így is sok érdekességet tudhatunk meg a helyszínről.

Hirdetés

A Dishonored 2-ben magunk mögött hagyjuk Dunwall városát és a birodalom legdélebbi települése, Karnaca lesz kalandjaink színtere. Bethesda most pár részletet is elárult az új helyszínről.

A videóban Harvey Smith, az Arkane Studios kreatív fejese beszél a Karnaca nevű városról. Elmondása alapján az új környezet nagy változás lesz Dunwall után. Egy déli, forró és napsütötte településen járunk majd. Míg Dunwall leginkább Skóciára vagy Angliára hasonlít, addig Karnaca főleg görög, spanyol és olasz városokról lett mintázva. Persze ez nem jelenti azt, hogy mediterrán nyugalomra és hosszú délutáni sziesztákra kell majd számítanunk. A jól ismert patkányok seregei helyett most vérlegyek fogják az utunkat keresztezni. Ezek a kis lények pedig a rágcsálóknál is jóval visszataszítóbbra sikerültek. Holtestek belsejében vernek tanyát, tehát minél több hullát hagyunk magunk után, annál több vérlégyre kell számítanunk.

Lessétek még gyorsan a videót.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a vérlegek a patkányokhoz hasonlóan irányíthatóak lesznek-e, de mindenképpen fontos elemét képezik majd a 2016-ban megjelenő Dishonored 2-nek. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)