Hirdetés

Dishonored 2 - ütős launch trailerrel várjuk a megjelenést

|

Már csak kettőt kell aludni a Dishonored 2 rajtjáig és az eddigi anyagok alapján úgy tűnik, hogy egy kifejezetten izgalmas kaland vár ránk a hétvégén.

Hirdetés

Egyelőre számost jelöltünk van a 2016-os év játéka címre, a díszes társasághoz pedig hamarosan a Dishonored 2 is csatlakozhat. Legalábbis nagyon remélem, hogy lesz olyan jó, mint amilyennek a trailereken tűnt.

Teszteredményeket egyelőre ne várjatok, hiszen a Bethesda csak a megjelenés napján adja oda a média képviselőinek a játékot, így az első értékelések várhatóan valamikor szombat este - vasárnap esnek majd be. A 9GB-os Day1 patch nem biztató, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)