Hirdetés

Dishonored 2 - közel már a New Game Plus

|

Megtudtuk, hogy mikorra várhatjuk a Dishonored 2 első ingyenes tartalmi frissítését, amely a hibajavításon kívül egy vadonatúj játékmódot is hoz magával.

Hirdetés

A hónap elején a Mikulás szállította a Dishonored 2 teljesítményét javító patchet, amely nem csak azt tette lehetővé, hogy megérkezzen a leghízelgőbb trailer, de elhárította a gondokat a további tartalmak elől is, így az Arkane Studios nyugodtan befejezhette az új játékmódot. 

A következő Dishonored 2 update ugyanis a szokásos hibajavítások és csiszolások mellett magával hoz egy igencsak fontos újdonságot is: a New Game Plus módot. Ez akkor válik feloldhatóvá, ha valamelyik karakterrel teljesítjük a játékot. Ilyenkor újrakezdéskor akár Emily-t, akár Corvót választjuk egy teljes képességekkel felruházott hőssel, valamint az előző végigjátszásban megszerzett Bonecharm Traitekkel és rúnákkal indítunk, ráadásul az Arkane Studios készült egy meglepetéssel: Corvo és Emily képességeit kombinálhatjuk is.

A Dishonored 2 New Game Pluss frissítése december 19-én élesedik mindhárom platform esetében (a béta PC-n már mától próbálgatható). További testreszabási lehetőségekre és új funkciókra (például küldetésválasztás és egyedi nehézségi szint) is számíthatnak a játékosok januárban, amikor a második ingyenes update megérkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)