Hirdetés

Dishonored 2 - rengeteg hibát javít az új patch, érdemes megnézni

|

Ha esetleg valamilyen technikai gondotok támadt a Dishonored 2-vel, akkor mindenképpen szedjétek le az új frissítést, mert könnyen lehet, hogy itt a megoldás.

Hirdetés

Még tavaly év vége felé jelent meg a Dishonored 2 és míg maga a játék nagyon jól sikerült, rengetegen tapasztaltak súlyos technikai problémákat, elsősorban a PC-s verzióval. Ezen különösebben nem lepődtünk meg, de azért reménykedtünk benne, hogy a játékot fejlesztő Arkane Studios tesz majd valamit az ügy érdekében, most pedig úgy tűnik, hogy hatalmas előrelépés történt.

Megjelent a Dishonored 2 legújabb frissítése, a kijavított bugok listája pedig minden platformon tiszteletreméltó (persze azért vannak elég nagy átfedések is, így a fejlesztők sok javítással több legyet ütöttek egy csapásra). Ami egyértelműen mindhárom verzióban megjelenik, az az optimalizálás, amire a játékosok visszajelzései alapján mindenképpen szükség volt, mert több helyen is framerate problémák jöttek elő. Emellett természetesen rengeteg zavaró bug is megoldódott és néhány új kényelmi opció is bekerült a játékba.

A javítások teljes listáját itt találjátok meg, a patch pedig már most elérhető, szóval ha esetleg valami gondotok volt a játékkal és eddig ez tartott vissza, akkor mindenképpen tegyetek egy próbát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)