Hirdetés

Ilyen lenne a Dishonored 2 hullámvasútként

|

Egy rajongó kitartó munkájának köszönhetően mostantól a Planet Coasterben is körbeutazhatjuk a Dishonored 2 helyszínét, Karnacát.

Hirdetés

Azt már megszoktuk, hogy a modderek mindenféle extrém adaptációkat képesek megalkotni, viszont még ennek ellenére sem gondoltuk volna, hogy a Dishonored 2 emlékezetes világát pont egy vidámpark szimulátorban láthatjuk majd viszont.

Hirdetés

Az utóbbi évek menedzsment játékaiból mindenképpen kiemelkedik a Rollercoaster Tycoon szellemi utódjának tekinthető Planet Coaster, melyben mindenféle részletgazdag hullámvasutakat építve nyűgözhetjük le virtuális látogatók ezreit. Brad Hamilton úgy gondolta, hogy ez tökéletes platform lehet legújabb alkotásához, melynek lényege, hogy a Dishonored 2 helyszínét, Karnacát reprodukálja egy vidámparki attrakció formájában.

Hamilton rengeteg apró részletre odafigyelt, hogy egyben legyen a hangulat, az pedig külön említésre méltó, hogya sztori főbb pontjait is érinti, persze amennyire a játék korlátai engedték.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)