Hirdetés

Dishonored 2 - sikerült alig több mint fél óra alatt végigjátszani

|

Négy napja jelent meg a játék, de máris sikerült beállítani egy egész durva speedrun rekordot.

Hirdetés

Valószínűleg nem először vitte végig a játékot Voetiem, az ausztrál speedrunner. A Dishonored 2 még akkor is korrekt mennyiségű játékidőt kínál, ha őrjöngve mészárolva játsszuk végig, akkor meg főleg, ha lopakodunk.

Voetiemnek sikerült (töltési idő nélkül számítva) 32 perc 17 másodperc alatt eljutni a végéig, rekordkísérletét a fenti videóban ti is megnézhetitek. Felül azt is jelzi, mely szakasz mennyi időbe telt neki. A korábbi rekord 33 perc 13 másodperc volt, és nem kizárt, hogy már valakinek sikerült őt is felülmúlnia, de egyelőre nem találtunk újabb sikeres kihívót. A videót persze csak akkor nézzétek meg, ha a spoilerek nem zavarnak titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)