Hirdetés

Dishonored 2 - csak úgy tolonganak a legjobb szinkronhangok

|

A Dishonored 2 esetében vannak visszatérő karakterek és természetesen bemutatkoznak újak is, viszont az mindegyik szereplőben közös, hogy egy-egy ismertebb színész vagy szinkronművész tolmácsolja nekünk.

Hirdetés

A Bethesda az E3 2015-ön mutatta be a Dishonored 2 első trailerét és azt is megtudtuk, hogy két játszható karaktert, egy férfi és egy női főhőst kapunk. Az egyik a Dishonoredben még csak kislányként szereplő, ám azóta felnövő Emily, a másik pedig az előző rész főszereplője, Corvo Attano és alaposan meg kell fontolnunk, hogy kit választunk. 

Mindketten teljes szinkront kapnak, ami azért meglepő, mivel Corvo korábban némán tette a dolgát. Ezúttal viszont Stephen Russell hangján szólal majd meg, aki a Bethesda több játékában is dolgozott már: a Fallout 4-ben Nick Valentine, a Skyrim-ben pedig Mercer Frey volt.

Mikor Emily Kaldwint láttuk legutóbb, akkor 10 éves volt és Chloë Grace Moretz tolmácsolta, míg a Dishnored 2-ben a 15 évvel idősebb énjét Erica Luttrell (Fallout 4, LEGO Batman 3: Beyond Gotham) közvetíti felénk.

Van még egy visszatérő karakter, a The Outsider, akit Robin Lord Taylor, azaz a Gotham sorozat Pingvinje szinkronizál Billy Lush-t leváltva. Bár a folytatás egy új területen, Karnaca városában játszódik, az első rész Dunwalljának egyik karaktere, a Dunwall City Watch tagja, Mortimer Ramsey mégis felbukkan és Sam Rockwell (Hold, Vasember 2) színész hangján szólal meg. 

Ha valaki nyomon követte a Marvel és Netflix együttműködésében készült Daredevil sorozatot, annak ismerősen cseng majd Luca Abele, Serkonos hercegének és Meagan Foster, a Dreadful Wale kapitányának hangja, ugyanis előbbi szövegeit Vincent D'Onofrio, utóbbiét Rosario Dawson mondta fel.

Végül Pedro Pascal (Trónok harca) orgánuma Paolót, a Howler banda vezetőjét, Jamie Hector (Drót) pedig Liam Byrne-t, a Vice Overseert teszi érdekesebbé. A Dishonored 2 megjelenés november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)