Hirdetés

Dishonored 2 - a Kívülálló is felbukkan az új trailerben

|

Sokak kedvenc karaktere, a Kívülálló is látható a Dishonored 2 vadonatúj gameplay videójában, persze a hangsúly még mindig Corvón van (és Emily-n van).

Hirdetés

A Dishonored 2-ben több karakter is visszaköszön majd az előző részből, akik között vannak jók és rosszak egyaránt, de mindegyikük okkal kapott helyet a folytatás történetében.

A legújabb Dishonored 2 gameplay trailerben Corvót láthatjuk akciózás közben, aki nem válogatja meg az eszközeit célja érdekében, hogy bosszút álljon mindazokon, akik elárulták a császárnőjét, Emily Kaldwint.

Miközben kibontakoznak előttünk az első rész főhősének véres megnyilvánulásai (amik természetesen nem kötelezőek), egy-két régi ismerős is beköszön: a The Brigmore Witches kiegészítő sztorijából ismert Delilah mellett újfent összefutunk a Kívülállóval is, akitől Corvo a különleges képességeit kapta. 

A Dishonored 2 megjelenése november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti Corvóval vagy Emily-vel játszotok majd? A kérdés becsapós, persze, hogy mindkettővel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)