Hirdetés

Dishonored 2 - új képek és egy kalózvideó

|

A Twitch nézői egy új Dishonored 2 reklámra lettek figyelmesek, melyből mi is meg tudunk mutatni pár részletet.

Hirdetés

A Dishonored 2 minden bizonnyal fontos résztvevője lesz a Bethesda E3-as konferenciájának, de már most érdekes új képek bukkantak fel a játékról. Ezek elvileg egy reklámból lettek rögzítve ami a Twitch nézőinek jelent meg. Még nem tudni, hogy véletlenül élesedett-e ez a kedvcsináló videó, de esélyes, hogy a Twitch egyik munkatársa túl hamar nyomott rá a nagy piros gombra. 

Sajnos a konkrét reklámvideót (egyelőre) nem tudjuk megmutatni, de egy Twitch felhasználó volt olyan kedves, és lőtt belőle pár egészen elfogadható minőségű képet. Remélhetőleg hamarosan a tényleges videót is meg tudjuk osztani veletek, ha korábban nem is, de a Bethesda előadásán biztosan rengeteg Dishonored 2-es érdekességre számíthatunk. 

Egy nagyon rövid és meglehetősen rossz felbontású, kamerával rögzített reklámrészlet is felkerült a YouTube-ra, nézzétek meg ezt is.

A jelenlegi tervek szerint a Dishonored 2 megjelenés idén november 11-én várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)