Hirdetés

Dishonored - ha lesz harmadik rész, új karaktereket fogunk látni benne

|

Kaldwinék története a Death of the Outsiderrel lezárul, de az Arkane sem biztos még abban, hogy lesz a sorozatnak jövője.

Hirdetés

Hiába voltak élvezetesek a tavalyi évben megjelent folytatások, a Titanfall 2, a Watch Dogs 2 és a Dishonored 2 is alulteljesített eladások tekintetében. Sajnos nem a kritikusi vélemények, hanem a tágra nyitott pénztárcák döntenek egyes franchise-ok sorsáról.

Hirdetés

Annyi viszont biztos, hogy a Dishonored: Death of the Outsider elkészül, és ezzel lezárul Corvo és Emily története, többet valószínűleg nem hallunk felőlük. Bár az Arkane kiemelte, hogy az önálló kiegészítővel szeretnék új játékosok érdeklődését is felkelteni, tudják, hogy főleg a meglévő rajongók fogják megvásárolni, akik szeretnék látni, hogyan varrják el az elvarratlan szálakat. Harvey Smith kreatív vezető reméli, hogy lesznek még Dishonored játékok a jövőben, de most még csak azt ígérhette meg, hogy ha viszontlátjuk a szériát, új karaktereket és eseményeket ismerhetünk meg. 

Jelenleg a Death of the Outsider az Arkane egyetlen bejelentett projektje, miután a Prey idén tavasszal piacra került. A csapat valószínűleg már fontolgatja az új ötleteket, és tervezi a következő lépést, de hogy megtudjuk, mi az, még várnunk kell egy kicsit. A Bethesda támogatását alighanem továbbra is élvezhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)