Hirdetés

Dishonored - augusztusban jönnek a Brigmore-i boszorkányok

|

Az Arkane Studios ejtett néhány szót a Dishonored legújabb, egyben utolsó letölthető tartalmáról. Fincsi lesz.

Hirdetés

A Dishonored a játékvilág csendes támadója: nem volt körülötte nagy hype, de megjelenésekor azért kellemeset robbant.

A Bethesda úgy döntött, itt az ideje elengedni a Dishonoredöt (ami könnyen franchise-zá bővülhet), így augusztus 13-án az európai Xbox 360-as és PC-s, 14-én pedig a PlayStation 3-as játékosok is letölthetik a The Brigmore Witches nevű DLC-t. A The Knife of Dunwall eseményei után játszódó sztori szerint miután rájött Delilah kilétére és szándékára, Daud folytatja útját, a játékosoknak pedig meg kell akadályozni a rituálét, ami az ő végüket jelentheti. A csomag mindössze 9,99 dollárba, avagy 800 Microsoft Pontba fog kerülni. Ősszel várható egy összefoglaló kiadás is, de konkrét információink nincsenek róla. Csak a tapasztalat meg az évek, tudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)