Hirdetés

Dishonored Brigmore Witches DLC - holnap leleplezés

|

A Dishonored legújabb DLC-jéről, a Brigmore Witchesről holnap, azaz kedden rántja le a leplet az Arkane Studios.

Hirdetés

Az Arkane Studios fejlesztőcég ugyan csak holnapra ígéri a részleteket, de azért megosztott egy kedvcsináló képet Twitteren, hogy addig se csak az üres szavak csengjenek a fülünkben.

Egy ilyen kis morzsán sokat nem tudunk csámcsogni, bár a Dishonored: Brigmore Witches DLC holnapi leleplezéséig talán már kibírjuk fél lábbal is, így hát kíváncsian várjuk a fejleményeket. Arkane a tweetjében a következő üzenetet fűzte a kép mellé: "Daud utzása véget ér, további részletek holnap."

Nagy az esély tehát arra, hogy Daud története a Dishonored: Brigmore Witches DLC-vel lezárul majd, de egyebet egyelőre nem tudunk. Várjátok már a holnapot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)