Hirdetés

Dishonored: Death of the Outsider - az új mellékküldetéseket csak egyszer próbálhatod meg

|

A Dishonored: Death of the Outsider során Billie szerepében felvehetünk fizetős melókat is, de ha elrontjuk az új küldetések egyikét, többször nem próbálkozhatunk.

Hirdetés

Az első rész DLC-ihez hasonlóan az önálló kiegészítő, a Dishonored: Death of the Outsider is egy új főhőst, ráadásul egy orgyilkost hoz a képbe. Így az Arkane kitalált egy újfajta mellékküldetést is, amikben Billie különböző szerződéses munkákat vállalhat Karnaca alvilágában.

Hirdetés

A Contracts küldetések nem csak pénzbeli jutalmat jelentenek, hanem egy csomó kisebb történetet is ezeken keresztül ismerhetünk meg, ami a Dishonored széria egyik legnagyobb erőssége volt eddig is. A feladatok elég változatosak lesznek, beavatkozhatunk például egy új frakció ügyeibe egy bár csaposának elrablásával, felgöngyölíthetjük egy munkahelyén megfenyegetett banki alkalmazott ügyét, vagy éppen egy eltűnt személy nyomába is eredhetünk a Dishonored: Death of the Outsider mellékküldetéseiben.

Viszont a megbízóink értelemszerűen nem lesznek boldogok, ha nem végezzük el sikerrel a ránk bízott feladatot, így lemaradhatunk az egy-egy melóért járó fizetségről, ha kudarcot vallunk. A hihetőség jegyében pedig egy-egy feladatot csak egyszer vehetünk fel egy végigjátszás alatt, kivéve a részletesebben később bemutatott Original Game+ módot.

Ti végigjátsszátok majd Billie kalandjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)